ISTIKBALVACATURE

  1. Home
  2. VACATURE

Vacature

Werken bij Istikbal

Als jouw hart uit gaat naar werken in een winkel, dan heeft Istikbal een basisplaats voor jou! Met 4 winkels op makkelijk bereikbare locaties weten vele klanten ons te vinden. Wij zijn daarom altijd op zoek naar enthousiaste collega’s.

Functieomschrijving:

Ben je allround, flexibel inzetbaar en klantgericht? Solliciteer dan nu!
Als medewerker Verkoop (allround) ben je op alle afdelingen binnen de vestiging inzetbaar. Jouw Floormanager geeft je aan welke werkzaamheden het belangrijkst zijn voor die dag. Istikbal vindt de klant het belangrijkst en dat vind jij ook! Alle werkzaamheden voer je daarom uit op een klantgerichte manier en zo sta je onze klanten ook te woord en adviseert de klant waar nodig.

Hoofdtaken:

– Je helpt, adviseert en verkoopt aan klanten op een klantvriendelijke manier. Ook pak je commerciële kansen op of speelt ze door aan jouw Floormanager.
– Je informeert en staat klanten te woord en geeft deze passende antwoorden.
– Je verwerkt klachten van klanten en maakt klantbestellingen op.
– Je bent werkzaam bij de Kassa, en verzorgt de opmaak van de kassa.
– Je verzorgt het beprijzen, overprijzen en verwerken van artikelen en het voorbereiden van acties en bijgeleverde promotiemateriaal. Verder monteer je showmodellen en verzorg je de aan en afvoer van goederen.
– Je helpt mee met het openen en sluiten van de winkel als de Floormanager je daarvoor vraagt.

Jouw profiel:

Je hebt minimaal havo, of mbo niveau. Winkelervaring is een pré, maar ook klantgerichte mensen hebben de kans om bij Istikbal een carrière op te bouwen. Je bent flexibel inzetbaar (koopavonden en weekenden maken deel uit van je rooster), resultaat-, en klantgericht, hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt collegialiteit belangrijk. Dit alles met als doel om samen als team de klant centraal te stellen, uitmuntende resultaten te behalen, maar ook plezier te hebben en elkaar te ondersteunen.

Solliciteer nu direct online of loop de winkel binnen voor meer informatie over de vacature!

JA! Ik wil werken bij Istikbal. (klik hier)

BEKIJK OOK ONZE ANDERE PRODUCTEN